Συχνές Ερωτήσεις

Πώς θα συντάξετε/βελτιώσετε το βιογραφικό μου σημείωμα;

Αρχικό μέλημά μας αποτελεί η εις βάθος κατανόηση των στόχων σας. Γι’ αυτό, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην προσωπική επικοινωνία μαζί σας, ώστε να ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας. Ο προσωπικός σας σύμβουλος θα σας κάνει όλες τις απαραίτητες ερωτήσεις, μέχρι να βεβαιωθεί για το επιθυμητό εκ μέρους σας αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, καταπιανόμαστε με τη σύνταξη/βελτίωση του βιογραφικού σας, εμβαθύνοντας στα εξής σημεία: εμφάνιση, μέγεθος, δομή, ισορροπία πληροφορίας, ορθογραφικός, γραμματικός και συντακτικός έλεγχος, συνάφεια, εστίαση στα σημαντικά χαρακτηριστικά και αποτελεσματικότητα.

Τέλος, επιλέγουμε το επικοινωνιακό ύφος που ταιριάζει απόλυτα στο επάγγελμα και στο profile σας. Η καταρτισμένη ομάδα της ProfessionAid γνωρίζει πώς να μετατρέπει το CV σας στο προσωπικό σας marketing tool!

Σε τι μορφή αρχείου θα αποστείλετε το CV μου;

Χρησιμοποιούμε πάντα τις μορφές αρχείων που προτιμώνται από τις επιχειρήσεις και τις γραμματείες των Πανεπιστημίων: MS Word και PDF. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε το CV σας σε κάποια άλλη μορφή αρχείου, δεν έχετε παρά να μας το ζητήσετε.

Δεν έχω έτοιμο βιογραφικό σημείωμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Φυσικά! Αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τη σύνταξη του CV σας από την αρχή, δημιουργώντας ένα τελικό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει τους αποδέκτες του. Επιπλέον, εφόσον το επιθυμείτε, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη και κάθε απαραίτητης συνοδευτικής επιστολής του βιογραφικού σας. Ο προσωπικός σας σύμβουλος θα έρθει σε επαφή μαζί σας, ώστε να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες.

Τι συμβαίνει, σε περίπτωση που επιθυμώ να γίνουν τροποποιήσεις στο τελικό αποτέλεσμα;

Φροντίζουμε εξαρχής να έχετε πλήρη εικόνα των προσχεδίων και να μένετε απολύτως ικανοποιημένοι με αυτά, προτού προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση των ενεργειών μας. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα που λαμβάνετε είναι άψογο! Παρ’ όλα αυτά, σε κάθε περίπτωση, είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε τις παρατηρήσεις σας και να προχωρήσουμε στις επιθυμητές αλλαγές.

Παρέχετε επιπρόσθετη καθοδήγηση, πέραν των βασικών υπηρεσιών σας;

Οι κύριες υπηρεσίες μας είναι η σύνταξη/ανασύνταξη βιογραφικών σημειωμάτων, η σύνταξη συνοδευτικών επιστολών (cover letters, δηλώσεις σκοπού κ.ά.), η δημιουργία επαγγελματικών profiles στο διαδίκτυο και η συμπλήρωση αιτήσεων για θέσεις εργασίας ή σπουδές (συμπεριλαμβανομένων των αιτήσεων για υποτροφίες κ.λπ.).

Ωστόσο, λαμβάνουμε συχνά αιτήματα πελατών και για επιπρόσθετες υπηρεσίες. Ευτυχώς, η πολύτιμη πείρα μας μάς επιτρέπει πλέον να υλοποιούμε με απόλυτη επιτυχία και άλλες εργασίες γραφής, όπως έντυπα μάρκετινγκ, προσφορές, διαφημιστικά φυλλάδια, επιχειρηματικά σχέδια και προτάσεις, επιμέλεια, ομιλίες και άρθρα. Ζητήστε μας αυτό που θέλετε και θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί σας.

Πού βασίζεται η επιτυχία σας;

Η επιτυχία μας βασίζεται στο τρίπτυχο ποιότητα – μεθοδικότητα – αποτελεσματικότητα. Η εκτεταμένη έρευνα του κλάδου στον οποίο ανήκετε ή απευθύνεστε, από την οποία ξεκινά η μεθοδολογία μας, καθώς και οι αξιόπιστες και ενημερωμένες πρακτικές που χρησιμοποιούμε, οι οποίες συνάδουν απόλυτα με τις πρακτικές των σύγχρονων HR Διευθύνσεων, μας οδηγούν στη δημιουργία των πιο ανταγωνιστικών CVs, Cover Letters και Profiles της αγοράς.

Σε τι διαφέρετε από άλλες συμβουλευτικές εταιρείες;

Η ProfessionAid δεν αποτελεί ακόμη ένα «εργοστάσιο» παραγωγής τυποποιημένων CVs. Η μοναδικότητά μας έγκειται στη δημιουργία μίας προσωπικής σχέσης μαζί σας, την οποία διέπουν η κατανόηση, η υποστήριξη και η αφοσίωση στις επιθυμίες και στους στόχους σας.

Η εταιρεία μας δεν αντιμετωπίζει διεκπεραιωτικά κάθε πελάτη, σαν μία ακόμη πηγή κέρδους, αλλά ως μία νέα αλληλεπίδραση-ευκαιρία να προσφέρει, να μάθει και να δημιουργήσει. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ξεχωρίζει για τα άκρως ποιοτικά αποτελέσματά της.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα, με ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων (e-banking) ή μέσω PayPal, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας μαζί μας.

Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις;

Όχι. Θα χρεωθείτε μόνο για τις υπηρεσίες που ζητήσατε, στο κόστος που έχετε συμφωνήσει με την ProfessionAid. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ούτε διατρέχετε τον κίνδυνο να επιβαρυνθεί η κάρτα σας πολλαπλές φορές.

Γίνονται επιστροφές χρημάτων;

Ναι. Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, προτού αρχίσουμε την υλοποίηση των εργασιών μας, σας επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό των χρημάτων. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διακόψουμε τη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια των εργασιών μας, σας επιστρέφουμε το ανάλογο μέρος των χρημάτων, για όσο χρονικό διάστημα εργαστήκαμε.

Ωστόσο, στην περίπτωση που έχουμε ολοκληρώσει τις εργασίες μας και, κατόπιν της σχετικής συνεννόησης μαζί σας, σας έχουμε αποστείλει το τελικό αποτέλεσμα στη μορφή που επιθυμείτε, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Μήπως έχετε και άλλες απορίες;

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου